Produkter

I 1986 revolutionerede Dermalogica hudplejeindustrien med innovative produkter uden almindeligt kendte irritationsfremkaldende ingredienser som S.D. alkohol, lanolin, mineralske olier og kunstige farve- og duftstoffer. Med lanceringen af et renseprodukt, en toner, en fugtcreme og en eksfoliering, som stadig er blandt hudplejeseriens bedst sælgende produkter, bragte den visionære Jane Wurwand sit brand fra en idé til verdens mest efterspurgte professionelle hudplejemærke.

I dag forandrer og fornyer Dermalogica sig stadig med koncepter som FaceMapping® hudanalyse, Proskin behandlinger samt Skin Bar, hvor vi som professionelle kosmetologer uddanner dig som kunde i sund hud gennem hudanalyse og behandlinger samt anbefaling af produkter til hjemmepleje, der giver dig resultater.

dermalogica.dk

Clear Start™ er udviklet af Dermalogica - den foretrukne hudplejeserie blandt professionelle kosmetologer verden over. Clear Start™ er udviklet specifikt til at behandle ung hud, der har tendens til bumser. Aktive ingredienser og milde planteekstrakter giver dig den reneste, sundeste hud.

Clear Start™ produkterne indeholder ikke tilstoppende mineralsk olie, lanolin, irriterende kunstige farvestoffer udtørrende S.D. alkohol eller parabener.

Serien indeholder renseprodukt, booster, toner, maske og fugtcremer, som alle hjælper med at forebygge bumser og udbrud.

Hvis du er god ved din hud i dag, så ser den pænere ud i fremtiden. Med Clear Start™ kan fremtiden begynde nu!

clearstart.dk

Jane Iredale er en omfattende makeupserie baseret på naturlige mineraler, der er anbefalet af dermatologer og professionelle makeupartister verden over på grund af dens gode egenskaber. Jane Iredale mineralmakeup er således mere end makeup – det er en forlængelse af din hudpleje.

Jane Iredales mål er at bevare produkterne så effektive, enkle og naturlige som muligt, og produkterne indeholder derfor ikke kemiske konserveringsmidler, kunstige farvestoffer, syntetiske duftstoffer eller fyldstoffer såsom talkum.

Alle Jane Iredale produkter har undergået sikkerheds-, allergi- og kliniske tests for at bekræfte, at produkterne ikke irriterer huden. Hvert produkt er således ligeså sundt for huden, som det er smukt på huden.

janeiredale.dk

Se Jane Iredales produktkatalog her.

 

I serien by Men's Room Professional Skin Care for Men since 1998 finder du ikke pynteingredienser som parfume og farve. Heller ikke udtørrende sulfater, denatureret alkohol/sprit eller mineralske olier, der kan stoppe porer til. Ting, der ikke gavner huden, er spild af penge og øger risiko for allergi og skader på huden. Især mandehud, der er ekstra udsat pga. androgene hormoner og barbering. De nødvendige konserveringsstoffer er primært fødevaretilladte. Det er produkter, man(d) trygt kan anvende fra ungdom til alderdom.

Produkterne klistrer og fedter ikke.

 

 

iS CLINICAL er en ny og spændende hudplejeserie i cosmeceutical kategorien. Serien er udviklet af den amerikanske virksomhed INNOVATIVE SKINCARE. Hos INNOVATIVE SKINCARE arbejder man konstant med udvikling af produkter, som hurtigt, sikkert og effektivt skaber forbedringer i hudens struktur og udseende.

iS CLINICAL produkterne består udelukkende af de bedste og reneste ingredienser på markedet. iS CLINICAL bygger på antioxidant teknologi, og hver eneste ingrediens er klinisk testet både med hensyn til sikkerhed og virkemåde. I produkterne anvendes patenterede formler indeholdende nogle af de mest virkningsfulde antioxidanter som f.eks. Retinol, Oleuropein, Centella Asiatica og stabiliseret Vitamin C. Med iS CLINICAL kan du både se og mærke en forskel, samtidig med at produkterne giver klinisk dokumenterede resultater helt ned på celleniveau.