Medarbejdere

Heidi Corlin
Heidi Corlin

Indehaver af Hudpleje.dk.

Jeg startede som kosmetiker i 2002. De klinikker jeg har været ansat i, har alle haft Dermalogica, og fra 2010 også Jane Iredale, jeg har igennem alle årene været på alle kursuserne de tilbyder, jeg er derfor også uddannet dermalogica Expert. iS CLINICAL kom til i sommeren 2014, her går jeg også på alle deres kurser. Jeg startede som klinikchef i Hudpleje.dk i 2010, så da muligheden for at overtage i Januar 2014 kom, var det en gammel drøm der blev opfyldt.

 

 

Camilla
Camilla

Fuldtidsansat i Hudpleje.dk.

Camilla har det daglige ansvar i Hudpleje.dk, når jeg ikke selv er der. Camilla er uddannet fra Nord sjællands kosmetelog skole, hvor hun startede i 2009. Hun har været ansat i Hudpleje.dk siden December 2011, så hun er en stor del af klinikken. Camilla har arbejdet med Dermalogica og Jane Iredale igennem alle årene, hun er lige som jeg selv dermalogica Expert. Camilla har været med i opstarten af iS CLINICAL, hun har derfor en meget stor erfaring med alle produkterne.

Nanna
Nanna

Nanna startede i hudpleje.dk den 1/2 2015. Hun blev uddannet kosmetiker i Marts 2014. Nanna er ansat på deltid, hun er dermalogica certified og uddannet i iS CLINICAL. Hun vil fortsat deltage på produkt kurser i dermalogica, Jane Iredale og iS CLINICAL.

Linda
Linda

 

Linda startede som kosmetiker i 2006, Linda har været i Hudpleje.dk før, og vi er rigtig glade for at hun har lyst til at være en del af "familien" igen. Linda er uddannet i Dermalogica og Jane Iredale samt iS CLINICAL, hun har deltaget i alle de nødvendige kurser.