Ansigtsbehandlinger

Her i hudpleje.dk tilbyder vi flere forskellige typer ansigtsbehandlinger, men det der er ens for dem alle er at vi sætter stor ære i at være grundige og så vidt muligt opfylde kundens behov, har du specielle ønsker som du ikke kan se på hjemmesiden er du meget velkommen til at kontakte os.


Alm. ansigtsbehandling med dermalogica


Varighed: 60 minutter
Pris: kr. 549,00


Ansigtsbehandling med dermalogica, varighed 50 minutters behandling, 10 minutter til vejledning af hjemmepleje.
Behandlingen indeholder: Hudanalyse, dobbelt afrensning, peeling og evt varm sten alt efter hudtype, der kan vælges dybderens eller massage af bryst, skulder, nakke og ansigtet. Serum og maske efter hudtype, behandlingen afsluttes med fugt, creme, pleje til øjenområdet og hvis det ønskes plejende mineralpudder.


Alm. Ansigtsbehandling med iS CLINICAL


Varighed: 60 minutter
Pris: kr. 699,00


Alm. ansigtsbehandling med produkterne fra iS CLINICAL. Behandlingen vare 50 minutter, de sidste 10 minutter er til vejledning af produkter til hjemmepleje. Behandlingen indeholder: dobbelt afrens, peeling med Tri active exfoliant, evt varm sten, dybderens eller massage, plejende maske. Behandlingen afsluttes med copper firming mist og creme efter hudtype samt øjen pleje. Vi ligger gerne Mineral pudder fra Jane Iredale hvis det ønskes.


Luksus ansigtsbehandling med dermalogica


Varighed: 90 minutter
Pris: kr. 720,00


Luksus ansigtsbehandling med dermalogica, varighed 80 minutters behandling 10 minutter til vejledning af hjemmepleje. Behandlingen indeholder: Hudanalyse, dobbelt afrensning, peeling og evt varm sten efter hudtype, grundig dybderens, retning af bryn, massage af bryst, skulder, nakke og ansigtet. serum og maske efter hudtype, håndmassage under masken, afsluttes med fugt, creme, pleje til øjenområdet og hvis det ønskes plejende mineralpudder.


Luksus Fire & Ice


Varighed: 90 minutter
Pris: kr. 1.199,00


Denne behandling er den samme som vores luksus behandling, men bare med produkterne fra Fire & Ice, mere luksus får man ikke..


Dobbeltansigtsbehandling


Varighed: 100 minutter
Pris: kr. 900,00


I kan her komme to sammen til behandling, i er i det samme rum, få en god og hyggelig oplevelse med en du har kær.
Behandlingen indeholder: Dermalogica`s dobbelt afrens, peeling evt med varm sten, efter hudtype, let dybderens, retning af bryn, massage af bryst, skulder, nakke og ansigtet, serum og maske efter hudtype, afsluttes med fugt, creme, pleje af øjenområdet og hvis det ønskes plejende mineralpudder.
OBS hvis der ønskes 2 behandler skal i ringe og bestille tiden på telefon 38862321. Der et tillæg på 100,-.


Fire & ice med dybderens


Varighed: 60 minutter
Pris: kr. 900,00


 
 
Fire & Ice behandlingen er også kendt som "red carpet treatment". Denne intensive kliniske behandling er designet til hurtig og sikkert at genopfriske hudens overflade samt tilføre nærende ingredienser der penetrerer hudens overflade. På den måde reduceres fine linjer og rynker, huden udglattes og blødgøres samt cellefornyelsen fremmes.
Inkl. eye bright treatment og dybderens.
 
 

 


Is Clinical Fire & Ice


Varighed: 45 minutter
Pris: kr. 799,00
Fire & Ice behandlingen er også kendt som "red carpet treatment" da den tidligere kun var til Hollywood stjernerne før de skulle på den rødeløber.  Denne intensive kliniske behandling er designet til hurtig og sikkert at genopfriske hudens overflade samt at tilføre nærende ingredienser der penetrerer hudens overflade. Først en peeling der varmer, herfra fire og efterfølgende en maske der køler, herfra ice. På den måde reduceres fine linier og rynker, huden udglattes og blødgøres samt cellefornyelsen fremmes.

Inkl. eye bright treatment. OBS: i denne behandling er der ikke dybderens.

 


Teenager behandling


Varighed: 60 minutter
Pris: kr. 475,00


Ansigtsbehandling til unge under 18 år.
Varighed 50 minutters behandling, 10 minutter til vejledning af hjemmepleje.
Behandlingen indeholder: Dermalogicia`s dobbelt afrens, peeling evt med varm sten, efter hudtype, dybderens, serum og maske efter hudtype, behandlingen afsluttes med fugt, creme og plejende mineralpudder hvis det ønskes.


Hudanalyse


Varighed: 20 minutter
Pris: kr. 250,00


Gennemgang af huden, råd og vejledning til hjemmepleje. Du får behandlingen gratis ved køb af produkter for en værdi over 600,-


Zone behandling


Varighed: 30 minutter
Pris: kr. 400,00


Denne behandling er til jer der lige har lidt urenheder i pande på næsen eller andet der ikke kræver en fuld ansigtsbehandling, behandlingen indeholder dobbelt afrens, peeling efter hudtype, 5 minutters dybderens, desinficerende serum, afsluttes med fugt, creme.


Opfriskning af huden


Varighed: 20 minutter
Pris: kr. 400,00


Denne behandling er til dig der synes din hud trænger til en hurtig opstramning, det kan være pga tør og trist hud, for meget sol, ar efter acne, eller bare for at vedligeholde huden.
Behandlingen indeholder: Dobbelt afrens, peeling med enten mælkesyre eller frugtsyre, afsluttende fugt, creme og pleje til øjenområdet.
OBS denne behandling må ikke udføres på nogen i medicinsk behandling for acne.


Eye Bright treatment


Varighed: 15 minutter
Pris: kr. 225,00


 

En behandling skræddersyet til øje området. behandlingen består af afrens omkring øjet,efterfuldt af 2 af vores serum fra Is Clinical, som giver masser af vitaminer, som reducere fine linjer og rynker samt poser og mørke rander, her efter en fugt maske. Afsluttes af endnu engang serum og øjencrem.


Ansigtsmassage 15 min.


Varighed: 20 minutter
Pris: kr. 225,00


Få 15 minutters ansigtsmassage, indeholder afrens af makeup, massage i vores serum og massage crem efter hudtype. Ren afslapning.


IonActive


Varighed: 45 minutter
Pris: kr. 745,00


IonActive er dermalogica`s helt nye innovative kliniske behandling, hvor vi kan arbejde i dybden med Ældningstegn, hyperpigmentering, Acne og dehydreret/sensibel hud. Alt efter hudtype bruger vi de forskellige IonActive serumer.

Behandlingen indeholder: Dobbelt afrens, peeling efter hudtype, IonActives serum der masseres ned i huden. Varm eller kold IonActive maske der masseres ned med vores Hot/cold Sten stempel. Afsluttes med fugt og pleje til huden, evt pudder fra Jane Iredale hvis dette ønskes.

OBS: Denne behandling indeholder IKKE dybderens, og den må ikke udføres hvis du er i medicinsk behandling mod acne. Der kan ikke bestilles voks i ansigtet i forlængelse med IonActive.

Nordre Fasanvej 44 | 2000 Frederiksberg | Telefon 38862321 | frb@hudpleje.dk | CVR 35336109

Denne side vedligeholdes af FÆRCH A/S | Medlemsbetingelser