Behandlinger

Ansigtsbehandlinger med iS CLINICAL

Her i hudpleje.dk tilbyder vi flere forskellige typer ansigtsbehandlinger, men det der er ens for dem alle er at vi sætter stor ære i at være grundige og så vidt muligt opfylde kundens behov, har du specielle ønsker som du ikke kan se på hjemmesiden er du meget velkommen til at kontakte os.

Alm. Ansigtsbehandling med iS CLINICAL

Alm. ansigtsbehandling med produkterne fra iS CLINICAL. Behandlingen vare 50 minutter, de sidste 10 minutter er til vejledning af produkter til hjemmepleje. Behandlingen indeholder: dobbelt afrens, peeling med Tri active exfoliant, evt varm sten, dybderens eller massage, plejende maske. Behandlingen afsluttes med copper firming mist og creme efter hudtype samt øjen pleje. Vi ligger gerne Mineral pudder fra Jane Iredale hvis det ønskes.

Luksus Fire & Ice

Denne behandling er den samme som vores luksus behandling, men bare med produkterne fra Fire & Ice, mere luksus får man ikke..

Is Clinical Fire & IceFire & Ice behandlingen er også kendt som "red carpet treatment" da den tidligere kun var til Hollywood stjernerne før de skulle på den rødeløber.  Denne intensive kliniske behandling er designet til hurtig og sikkert at genopfriske hudens overflade samt at tilføre nærende ingredienser der penetrerer hudens overflade. Først en peeling der varmer, herfra fire og efterfølgende en maske der køler, herfra ice. På den måde reduceres fine linier og rynker, huden udglattes og blødgøres samt cellefornyelsen fremmes.

Inkl. eye bright treatment. OBS: i denne behandling er der ikke dybderens.

 

Fire & ice med dybderens
 
 
Fire & Ice behandlingen er også kendt som "red carpet treatment". Denne intensive kliniske behandling er designet til hurtig og sikkert at genopfriske hudens overflade samt tilføre nærende ingredienser der penetrerer hudens overflade. På den måde reduceres fine linjer og rynker, huden udglattes og blødgøres samt cellefornyelsen fremmes.
Inkl. eye bright treatment og dybderens.
 
 

 

Eye Bright treatment

 

En behandling skræddersyet til øje området. behandlingen består af afrens omkring øjet,efterfuldt af 2 af vores serum fra Is Clinical, som giver masser af vitaminer, som reducere fine linjer og rynker samt poser og mørke rander, her efter en fugt maske. Afsluttes af endnu engang serum og øjencrem.

Dobbeltbehandling med enzyme foaming system
Dobbeltansigtsbehandling med Fire & Ice (Kræver 2 behandler)