Behandlinger

Ansigtsbehandlinger med iS CLINICAL

Her i hudpleje.dk tilbyder vi flere forskellige typer ansigtsbehandlinger, men det der er ens for dem alle er at vi sætter stor ære i at være grundige og så vidt muligt opfylde kundens behov, har du specielle ønsker som du ikke kan se på hjemmesiden er du meget velkommen til at kontakte os.

Alm. Ansigtsbehandling med iS CLINICAL

(Vælg enten dybderens eller ansigtsmassage)

Varighed 50 minutter, de sidste 10 minutter er til vejledning af produkter til hjemmepleje.

Behandlingen indeholder: Dobbelt afrens, peeling, dybderens eller massage og  plejende maske. Behandlingen afsluttes med serum og creme efter hudtype samt øjen pleje.

Hvis det ønskes kommer vi Mineral pudder fra Jane Iredale på som afslutning.

Plus ansigstbehandling med iS CLINICAL

(med både dybderens og massage)

Varighed 60 min + 10 min. til vejledning af hjemmepleje.

Behandlingen indeholder: Dobbeltafrens, peeling, dybderens, ansigstmassage og plejende maske. Behandlingen afsluttes med serum og creme efter hudtype samt øjen pleje.

Hvis det ønskes, kommer vi Mineralpudder på fra Jane Iredale.

iS CLINICAL: Fire & Ice "red carpet treatment"

Varighed 35 min + 10 min til vejledning

Fire & Ice behandlingen er også kendt som "red carpet treatment" da den tidligere kun var til Hollywood stjernerne før de skulle på den røde løber.

Denne intensive kliniske behandling er designet til hurtig og sikkert at genopfriske hudens overflade samt at tilføre nærende ingredienser der penetrerer hudens overflade.

Først en peeling der varmer, heraf Fire og efterfølgende en maske der køler, heraf Ice. På den måde reduceres fine linier og rynker, huden udglattes og blødgøres samt cellefornyelsen fremmes.

Behandlingen indeholder eye bright treatment.

OBS: i denne behandling er der ikke dybderens.

 

iS CLINICAL: Fire & Ice m. dybderens
Varighed 50 min + 10 min til vejledning.
 
Denne intensive kliniske behandling er designet til hurtig og sikkert at genopfriske hudens overflade samt tilføre nærende ingredienser der penetrerer hudens overflade. På den måde reduceres fine linjer og rynker, huden udglattes og blødgøres samt cellefornyelsen fremmes.
Behandlingen indeholder: dobbeltafrens, peeling med frugtsyre, grundig dybderens, maske, eye bright treatment, afsluttende serum, øjencreme og creme.
 
 
 

 

iS CLINICAL: Fire & Ice Luksus ansigtsbehandling

Varighed 80 min. + 10 min. til vejledning.

Dette er Fire & Ice i luksus udgaven.

Behandlingen indeholder: Dobbeltafrens, hudanalyse, peeling, og grundig dybderens. Der laves en let bryn retning. Herefter følger massage af skulder, nakke og ansigt. Imens masken ligger på udføres en håndmassage. Det er ren forkælelse.

Dobbelt ansigtsbehandling iS CLINICAL,

Dobbelt ansigtsbehandling, iS CLINICAL

Varighed 90 min + 10 min til vejledning af hjemmepleje.

I kan her komme 2 sammen til behandling og få en hyggelig og dejlig  oplevelse. I er i det samme behandlerrum. Der vil være 1 behandler, som skiftesvis behandler jer. 

I behandlingen bruges iS CLINICAL´s produkter.

Behandlingen indeholder: Dobbeltafrens og  frugtsyre peeling med Is Cinical´s enzyme foaming system. Efterfulgt af en let dybderens og let brynretning. Der gives en ansigtsmassage. Der følger en fugtmaske og behandlingen afsluttes med serum, øjencreme og fugtcreme efter hudtypen.

Ønskes 2 behandlere, skal I ringe og bestille tiden  på tlf: 38862321. Der er så et tillæg på 600,- kr

Eye Bright treatment iS CLINICAL

Varighed ialt 15 min.

En behandling skræddersyet til øjen området. behandlingen består af afrens omkring øjenene ,efterfuldt af 2 af vores serum fra Is Clinical, som giver masser af vitaminer, som reducere fine linjer og rynker samt poser og mørke rander, her efter en fugt maske. Afsluttes med serum og øjencreme.