Behandlinger

Ansigtsbehandlinger med dermalogica

Her i hudpleje.dk tilbyder vi flere forskellige typer ansigtsbehandlinger, men det der er ens for dem alle er at vi sætter stor ære i at være grundige og så vidt muligt opfylde kundens behov, har du specielle ønsker som du ikke kan se på hjemmesiden er du meget velkommen til at kontakte os.

Alm. ansigtsbehandling med dermalogica

Ansigtsbehandling med dermalogica, varighed 50 minutters behandling, 10 minutter til vejledning af hjemmepleje.
Behandlingen indeholder: Hudanalyse, dobbelt afrensning, peeling og evt varm sten alt efter hudtype, der kan vælges dybderens eller massage af bryst, skulder, nakke og ansigtet. Serum og maske efter hudtype, behandlingen afsluttes med fugt, creme, pleje til øjenområdet og hvis det ønskes plejende mineralpudder.

Luksus ansigtsbehandling med dermalogica

Luksus ansigtsbehandling med dermalogica, varighed 80 minutters behandling 10 minutter til vejledning af hjemmepleje. Behandlingen indeholder: Hudanalyse, dobbelt afrensning, peeling og evt varm sten efter hudtype, grundig dybderens, retning af bryn, massage af bryst, skulder, nakke og ansigtet. serum og maske efter hudtype, håndmassage under masken, afsluttes med fugt, creme, pleje til øjenområdet og hvis det ønskes plejende mineralpudder.

Dobbeltansigtsbehandling

I kan her komme to sammen til behandling, i er i det samme rum, få en god og hyggelig oplevelse med en du har kær.
Behandlingen indeholder: Dermalogica`s dobbelt afrens, peeling evt med varm sten, efter hudtype, let dybderens, retning af bryn, massage af bryst, skulder, nakke og ansigtet, serum og maske efter hudtype, afsluttes med fugt, creme, pleje af øjenområdet og hvis det ønskes plejende mineralpudder.
OBS hvis der ønskes 2 behandler skal i ringe og bestille tiden på telefon 38862321. Der et tillæg på 100,-.

Zone behandling

Denne behandling er til jer der lige har lidt urenheder i pande på næsen eller andet der ikke kræver en fuld ansigtsbehandling, behandlingen indeholder dobbelt afrens, peeling efter hudtype, 5 minutters dybderens, desinficerende serum, afsluttes med fugt, creme.

Hudanalyse

Gennemgang af huden, råd og vejledning til hjemmepleje. Du får behandlingen gratis ved køb af produkter for en værdi over 600,-

Teenager behandling

Ansigtsbehandling til unge under 18 år.
Varighed 50 minutters behandling, 10 minutter til vejledning af hjemmepleje.
Behandlingen indeholder: Dermalogicia`s dobbelt afrens, peeling evt med varm sten, efter hudtype, dybderens, serum og maske efter hudtype, behandlingen afsluttes med fugt, creme og plejende mineralpudder hvis det ønskes.

Opfriskning af huden

Denne behandling er til dig der synes din hud trænger til en hurtig opstramning, det kan være pga tør og trist hud, for meget sol, ar efter acne, eller bare for at vedligeholde huden.
Behandlingen indeholder: Dobbelt afrens, peeling med enten mælkesyre eller frugtsyre, afsluttende fugt, creme og pleje til øjenområdet.
OBS denne behandling må ikke udføres på nogen i medicinsk behandling for acne.

Ansigtsmassage 15 min.

Få 15 minutters ansigtsmassage, indeholder afrens af makeup, massage i vores serum og massage crem efter hudtype. Ren afslapning.

Stress positive eye lift
NYHED. Pro power peel

NYHED!!!
Pro Power Peel er til dato dermalogicas mest avancerede professionelle kemiske peeling. 
Med denne peeling har vi mulighed for at behandle ældningstegn, pigmentforandringer, acne, uren hud samt ar. Der er lagt 10 minutter ind til konsultation.