Behandlinger

Ansigtsbehandlinger med dermalogica

Her i hudpleje.dk tilbyder vi flere forskellige typer ansigtsbehandlinger, men det der er ens for dem alle er at vi sætter stor ære i at være grundige og så vidt muligt opfylde kundens behov, har du specielle ønsker som du ikke kan se på hjemmesiden er du meget velkommen til at kontakte os.

Alm. ansigtsbehandling med dermalogica

(vælg imellem enten dybderens eller massage)

Varighed 50 min. behandling, + 10 min. til vejledning af hjemmepleje.
Behandlingen indeholder: Hudanalyse, dobbelt afrensning, peeling og evt varm sten alt efter hudtype, der kan vælges  grundig dybderens eller massage af skulder, nakke, brystben/decolte og ansigtet. Serum og maske efter hudtype, behandlingen afsluttes med fugt, creme, pleje til øjenområdet og hvis det ønskes plejende mineralpudder.

Plus ansigtsbehandling med dermalogica

(med både dybderens og massage)

Varighed 60 min. behandling + 10 min. til vejledning af hjemmepleje.

Behandlingen indeholder: Hudanalyse, dobbelt afrensning, peeling og evt. varm sten alt efter hudtype, grundig dybderens, massage af skulder, brystben/decolte, nakke og ansigt, serum og maske efter hudtype. Behandlingen afsluttes med fugt, creme, pleje til øjenområdet og hvis det ønskes plejende mineralpudder.

Luksus ansigtsbehandling med dermalogica

Varighed 80 min. behandling + 10 min. til vejledning af hjemmepleje.

(med dybderens, lang massage, retning af bryn og håndmassage)

Behandlingen indeholder: Hudanalyse, dobbelt afrensning, peeling og evt varm sten efter hudtype, grundig dybderens, retning af bryn, massage af skulder, brystben/decolte, nakke og ansigt. serum og maske efter hudtype, håndmassage under masken, afsluttes med fugt, creme, pleje til øjenområdet og hvis det ønskes plejende mineralpudder.

Dobbeltansigtsbehandling

Varighed 90 min + 10 min. til vejledning af hjemmepleje.

I kan her komme to sammen til behandling, I er i det samme rum. Få en god og hyggelig oplevelse med en du har kær.
Behandlingen indeholder: Dermalogica`s dobbelt afrens, peeling evt med varm sten, efter hudtype, let dybderens, let retning af bryn, massage af  skulder, brystben/decolte,  nakke og ansigt, serum og maske efter hudtype, afsluttes med fugt, creme, pleje af øjenområdet og hvis det ønskes plejende mineralpudder.
OBS hvis der ønskes 2 behandlere skal I ringe og bestille tiden på telefon 38862321. Der et tillæg på 500,- kr.

Zone behandling

Denne behandling er til jer der lige har lidt urenheder i pande på næsen eller andet der ikke kræver en fuld ansigtsbehandling, behandlingen indeholder dobbelt afrens, peeling efter hudtype, 5 minutters dybderens, desinficerende serum, afsluttes med fugt, creme.

Hudanalyse

Gennemgang af huden, råd og vejledning til hjemmepleje. Du får behandlingen gratis ved køb af produkter for en værdi over 600,-

Teenage behandling til unge (til og med 18 år)


Varighed 50 minutters behandling + 10 minutter til vejledning af hjemmepleje.
Behandlingen indeholder: Dermalogicia`s dobbelt afrens, peeling evt med varm sten, efter hudtype, dybderens, serum og maske efter hudtype, behandlingen afsluttes med fugt, creme og plejende mineralpudder hvis det ønskes.

Opfriskning af huden

Denne behandling er til dig der synes din hud trænger til en hurtig opstramning, det kan være pga tør og trist hud, for meget sol, ar efter acne, eller bare for at vedligeholde huden.
Behandlingen indeholder: Dobbelt afrens, peeling med enten mælkesyre eller frugtsyre, afsluttende fugt, creme og pleje til øjenområdet.
OBS denne behandling må ikke udføres på nogen i medicinsk behandling for acne.

Ansigtsmassage 15 min.

Få 15 minutters ansigtsmassage, indeholder afrens af makeup, massage i vores serum og massage crem efter hudtype. Ren afslapning.

Stress positive eye lift
NYHED. Pro power peel

NYHED!!!
Pro Power Peel er til dato dermalogicas mest avancerede professionelle kemiske peeling. 
Med denne peeling har vi mulighed for at behandle ældningstegn, pigmentforandringer, acne, uren hud samt ar. Der er lagt 10 minutter ind til konsultation.

Varighed 30 min     Pris  550,- kr

Vi anbefaler et kurforløb i vinterhalvåret, med 2 - 4 uger imellem behandlingerne.

3 behandlinger, inden for 8 uger:                         10% rabat      ialt 1.485,- kr

6 behandlinger, indenfor 20 uger:                         20% rabat    ialt  2.640,- kr